Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Di Electric Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termostat diferential DT3
340 lei
Brand
DT3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Termostatul electronic diferential este destinat controlului pompelor de circulatie si rezistentelor electrice de incalzire in functie de diferenta de temperatura din interiorul panoului solar si a boilerului de acumulare in cazul instalatiilor solare termice.
- Este echipat cu doi senzori de temperatura LM 335, unul pentru boilerul de acumulare iar celalalt pentru panoul solar (centrala).
- Lungimea cabluuil de conectare al senzorilor de temperatura nu este limitata.
- Afisajul digital arata temperatura in panoul solar (centrala) si temperatura in boilerul de acumulare.
- Termostatul porneste pompa de circulatie a instalatiei daca temperatura in panoul solar (centarla) este mai mare decat temperatura din interiorul boilerului cu o temperatura cuprinsa in intervalul 2 - 20 C.
- Conditia pentru pornirea pompei de recirculare se poate modifica prin intermediul parametrului P1din meniul aparatului in intervalul 0 - 70 C, setarea din fabrica este de 40 C. Nu este permisa pornirea pompei de circulatie in cazul in care temperatura in panoul solar este mai mica de 40 C.
- Porneste rezistenta electrica de incalzire din interiorul boilerului (sau a unei vane de amestec) atunci cand temperatura panoului solar este mai mica de 40 C. Deasemeni opreste functionarea acesteia daca temperatura in panoul solar creste peste 40 C.
- Prin intermediul parametrilor P2 si P3 programabili cele doua temperaturi de la senzori pot fi corectate in functie de un termometru etalon

Aparatul se livreaza cu manual de utilizare in limba romana.
Din Gura in Gura